Utforsk Telemark

Norsk

English

Barnefamilier

 1. årets nyhet 2024: sklia HiwiHuhu
  Bø Sommarland er Skandinavias største vannpark. Ta med hele familien på VANNvittige opplevelser i trygge og trivelige omgivelser i Bø Sommarland!
  1. Padling i Skoeelva er en fantastisk padletur for familien. Her kan dere ta med de aller minste i kano, eller la barna prøve seg i kajakk for første gang. Elven svinger seg oppover i landskapet og vegetasjonen er til tider så tett at man får en jungelfølelse.
  2. syklister sykler langs Telemarkskanalen
   Sykkelturen "Landskaper’n" er en populær tur der du kommer nært inn på Telemarkskanalen og flere sluser.
  3. 2 damer på Venelifjell i Vrådal
   Dette er en fantastisk topptur som passer for hele familien! Du kommer fort opp i høyfjellsterreng og kan nyte utsikten om lag hele veien til toppen.
  4. liten gutt sluser en båt på miniatyrutgaven av telemarkskanalen på kanalparken på Vest-Telemark Museum i Eidsborg
   Aktivitetspark for heile familien - med ein vassførande modell av Telemarkskanalen i målestokk 1:1000. Her kan du sluse og vere med på andre aktivitetar.
   1. 15 Jun 202415 Aug 2024
  5. Verdensarvsenter i Notodden
   Et besøk på Verdenarvsenteret Rjukan-Notodden industriarv gjør deg bedre kjent med begivenhetene som gav Notodden og Rjukan en plass på UNESCOs verdensarvliste.
   1. Norsjø kabelpark på Norsjø Ferieland
    En av verdens beste kabelbaner for wakeboard, vannski og knebrett finner du hos First Camp Norsjø. Alle som liker vann og fart kommer til å kose seg her.
   Hold kontakten... Følg Telemarkskanalen på Facebook
   Følg @Telemarkskanalen på Instagram

   Ikke gå glipp av

   Ikke gå glipp av